Könyvelés (bemutatás)

A teljes számviteli adminisztráció kiszervezése

Cégünk küldetése, hogy partnereink  részére a hagyományos könyvelői teljesítményen túlmutató, XXI. századi színvonalú pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat nyújtsunk. Vezetésünk nagy tapasztalattal rendelkezik a gépjármű kereskedelmi szektorban a pénzügyi és a számviteli  szolgáltatások területén. A tevékenység kiszervezésével olyan csomagot kínálunk, melyet egy átlagos méretű márkakereskedés nem képes házon belül gazdaságosan megvalósítani.

Partnerünkként a szakértelem, a tapasztalat és az informatikai megoldások kombinációjával a költségek emelkedése nélkül juthat minden tekintetben kifogástalan szolgáltatási csomaghoz. 

Az ügyviteli rendszerre épülő adatfeldolgozás és könyvelés

Szolgáltatásunk alapja, hogy a számviteli rendszer számára szükséges adatokat cége vállalatirányítási rendszeréből nyerjük. Szakembereink az üzleti folyamatok áttekintését követően kialakítják és paraméterezik a vállalatra szabott pénzügyi és számviteli nyilvántartási rendszert. A főkönyvi könyvelést a cég rendszerén biztonságos, távoli eléréssel végezzük, így minimális beruházással kezdődhet meg az együttműködés.

Szolgáltatási szerződés

Az együttműködést szabályozó szolgáltatási szerződés részletesen tartalmazza a szolgáltató kötelezettségeit. A megállapodás felsorolja a szolgáltatás elemeit és a teljesítési határidőket. Válassza ki szolgáltatásai csomagjaink közül az Ön számára legmegfelelőbbet!

Számviteli és üzleti konzultáció

A pénzügyi és számviteli adatok alapján, a vállalat folyamatainak részletes ismeretére alapozva rendszeres üzleti konzultációt biztosítunk. Egyedi, számítógépes terv-tény összehasonlító rendszerünkre támaszkodva szakembereink Önnel együtt tekintik át a tevékenység eredményét és tesznek javaslatot a szükséges változtatásokra, illetve hívják fel figyelmét a kritikus folyamatokra.

Naprakész, áttekinthető jelentések

A kiélezett versenyben különösen fontos, hogy a vezetés naprakész információt kapjon a cég helyzetéről. A szolgáltatás részeként pontos és jól áttekinthető jelentéseket szolgáltatunk a könyvelési adatok alapján. Ma, amikor az importőr egyre összetettebb és részletesebb jelentési kötelezettséget ír elő a márkakereskedők részére, különösen fontos, hogy ehhez megfelelő támogatást kapjon a cég a főkönyvi rendszerből szakembereink segítségével.

Ágazati tapasztalatcsere

Vegye igénybe szolgáltatásainkat és értesüljön elsők között a szakmát érintő pénzügyi, számviteli és ügyviteli trendekről, problémákról és megoldásokról. Cégünk kifejezetten gépjármű kereskedők üzleti támogatására öszpontosít. Ügyfélkörünk összetétele és a cégvezetés több, mint tíz éves szakirányú tapasztalata a garancia a hatékony információcserére és a változásokhoz történő gyors alkalmazkodásra.