Könyvelési szolgáltatás csomag

Szállítói számlák rögzítése szkennelt dokumentumok alapján

Szkennelje be a szállítói számlákat vagy juttassa el őket cégünkhöz papíron. A számlákat digitális formátumban rögzítjük, kontírozzuk és lehetővé tesszük a teljesen elektronikus számla jóváhagyást. A szállítói számlák elektronikus tárolásával minden bizonylatát on-line elérheti. Az elektronikusan archivált dokumentumokat bármikor könnyen visszakeresheti, nem szükséges dossziékban kutatnia.

Naprakész vevői és szállítói folyószámla

A banki kivonatok feldolgozásával, a pénztári működés ellenőrzésével és a folyószámla tranzakciók kezelésével biztosítjuk, hogy a cég vevői és szállítói pozíciói naprakészek legyenek. Nem kell többé napokat várnia cashflow helyzetének felmérésére, a vevői tartozások elemzésére.

Teljes főkönyvi könyvelés havi jelentésekkel

A vállalatirányítási rendszerhez távoli, biztonságos hozzáféréssel kapcsolódva az Ön rendszerén végezzük el a szolgáltatási szerződésben rögzített feladatokat. Nincs szükség újabb rendszer telepítésére, beruházásra, Ezzel a megoldással „házon belül" bármikor rendelkezésére állnak a vezetői jelentések.

Banki átutalások kezelése

Az elektronikus számla jóváhagyó rendszerre építve átvállaljuk az elektronikus átutalási csomagok összeállítását és a jóváhagyott számlák határidőre történő kifizetését.

Utókalkuláció

A szállítói és vevői számlák, egyéb kapcsolódó elszámolások alapján a rendszerben biztosítjuk az új és használt gépkocsik teljeskörű management és számviteli utókalkulációját. A kalkuláció alapján a gépkocsik egyedi nyereségessége elemezhető, az értékesítők jutalékelszámolása ellenőrizhető.

Késedelmi kamat értesítők kezelése

A naprakész folyószámla nyilvántartások alapján elkészítjük a vevő tartozásokra a késedelmi kamat értesítőket és követjük ezek státuszát.

Fizetési felszólítók kezelése

A vevőkkel folytatott egyeztetést követően az elismert tartozások alapján az előre meghatározott határidőkkel elkészítjük a fizetési felszólító leveleket és postázzuk ezeket az ügyfelek részére.

Bérszámfejtés

Az aktuális jogszabályoknak megfelelően elkészítjük a munkatársak teljeskörű bérszámfejtését és a bérek főkönyvi feladását.

 Üzleti tervezés és elemzés

Erre a célra fejlesztett tervező rendszerünk lehetővé teszi, hogy az üzleti tevékenység eredményét összevessük az előzetes tervekkel. Segítünk az eltérések elemzésében és elkészítjük a következő időszakra vonatkozó terveket.

 Pénzügyi és számviteli tanácsadás

A havi főkönyvi zárásokhoz áttekintő pénzügyi értékelést adunk, a negyedéves zárásokat követően személyes konzultáció keretében biztosítunk lehetőséget a pénzügyi adatok közös áttekintésére, elemzésére.

Telefonos adóságkezelés

Erre a célra kifejlesztett célalkalmazásunkban tartjuk nyilván cége lejárt követeléseit. Vevőit munkatársaink udvariasan figyelmeztetik a lejárt számlák kiegyenlítésére.  A hívások eredményét rögzítjük és biztosítjuk az utánkövetést. Havi jelentésben számolunk be a követeléskezelés eredményességéről jelentések formájában.